Individuele Rondreizen


Wil je een individuele rondreis maken dan is Dagboekreizen.nl een uiterst geschikte optie. Het is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen.
Het concept is gebaseerd op eigen dagboeken van de vele rondreizen die de medewerkers van Dagboekreizen door Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië maakten en nog steeds jaarlijks maken.

Dagboekreizen.nl biedt de volgende twee mogelijkheden voor het maken van een individuele rondreis.

Zelf een Rondreis Samenstellen. Hiervoor is er een handzame manier bedacht. Je zoekt zelf de plekken bij elkaar naar gelang het aantal dagen dat je wilt reizen in het land van keuze. Vervolgens gaat Dagboekreizen voor je aan de slag om een offerte samen te stellen.
De Individuele Dagboek Reis boeken die wordt aangeboden. Deze reis is gebaseerd op de onderzoeksreis die de medewerkers hebben gemaakt maar dan iets uitgebreider en met de in onze ogen meest ideale „flow” en keuze van accommodaties.

 
individuele-rondreizen-azie
individuele-rondreis-midden-amerika
individuele-rondreis-zuid-amerika
individuele-rondreis-afrika
individuele-rondreis-noord-afrika-midden-oosten/
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *