Reizen naar Zuid Amerika

Reizen naar Zuid-Amerika

Zonabonita.com geeft je alle informatie over reizen naar Zuid-Amerika. Ga mee op ontdekkingsreis door dit magische continent vol contrasten. We laten je niet alleen de mooie plekken en de fascinerende cultuur van Zuid-Amerika zien. We geven je ook tips over het reisaanbod en laten je kennis maken met interessante boeken, dvd’s en andere relevante websites.
Zuid-Amerika spreekt enorm tot de verbeelding. Op dit continent kom je een grote verscheidenheid aan landschappen en culturen tegen. Je vindt er bergtoppen tot boven de 6000 meter die zijn bedekt met sneeuw en gletsjers. Het is ook gezegend met prachtige stranden en een sterk gecultiveerd strandleven zoals in Brazilië. Maar ook afgelegen baaien die dienen als broedplaatsen voor pinguïns, zoals in Patagonië.

Zuid-Amerika herbergt de droogste woestijn ter wereld maar ook een uitgestrekt tropisch regenwoud. Je vindt er ook moderne steden met miljoenen inwoners maar ook de oudste stad van heel Amerika: Het 4500 jaar geleden gestichte  El Caral  in Peru. Tel daar dan ook nog het hoogst bevaarbare meer van Titicaca en een van de diepste kloven ter wereld bij op, en je mag concluderen dat het een continent is met veel contrasten.

Zuid Amerika is ook een continent vol mysterie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de Inca citadel van Machu Picchu en de mysterieuze beelden op Paaseiland. Het is dan ook een reisbestemming die vol zit met verrassingen en er valt heel veel te ontdekken. Of je nu een georganiseerde rondreis maakt, je eigen plan trekt, reizen naar Zuid Amerika maakt een onvergetelijke indruk.

Reizen naar Zuid-Amerika

De video ‘Journey through South America’ toont een aantal hoogtepunten van dit fascinerende continent. De video is gemaakt door Elena en Len. Wij zijn een Peruaans-Nederlands stel. Samen hebben wij heel wat afgereisd. Op  Zuid-Amerika Reizen & Cultuur  voorzien we je dan ook graag van allerlei informatie over reizen naar Zuid-Amerika  

De muziek op deze video is afkomstig van  het album Reggae Vibes.