Supersaver Vliegtickets

Supersaver heeft overeenkomsten met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen.

Supersaver is onderdeel van eTraveli, de grootste online ticketspecialist van Scandinavië. Supersaver onderscheidt zich van andere vliegticketaanbieders door meer transparantie te bieden.

Share Button

LaVida Travel

Lavidatravel is een onafhankelijk reisbureau en fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootste touroperators en haar klanten. Lavida Travel biedt hoge kortingen op cruises, stedentrips, rondreizen, zonvakanties en vakanties met eigen vervoer.

Share Button

iDBUS

iSBUS is de langeafstandsbusdienst die de grote Europese steden met elkaar verbindt. Aan boord staan comfort en toegankelijkheid, aandacht en informatie centraal. Bij iDBUS vind je het hele jaar door, elke dag opnieuw mini prijzen. Ook voor last minute reizen.

Share Button

Direct Ferries

Directferries.co.uk is een onpartijdige ferry ticketing website waarmee je snel en gemakkelijk meer dan 1000 geplande ferry overtochten naar vrijwel alle havens en bestemmingen, in zowel Europa als de rest van de wereld kunt bekijken en vergelijken..

Share Button

Travel Active

Travel Active bestaat al meer dan 20 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wil ontdekken. Het aanbod varieert van vrijwilligerswerk doen in Afrika, Au Pair worden in Engeland tot backpacken in Australie. Maar ook het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Reizigers die via Travelactive.nl boeken, zijn over het algemeen “avonturiers”. Ze gaan namelijk een avontuur beleven in een voor hen vreemde cultuur.

Share Button

Stedentrips

travelservice.nl is één van de grootste touroperators in Nederland op het gebied van stedentrips . Voor iedere bestemming hebben zij 3 hotels geselecteerd, 1 drie sterren hotel, 1 viersterrenhotel en 1 vijfsterrenhotel. Al deze hotels liggen in het centrum van de stad en op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden.

BarcelonareizenKrakaureizenLissabonreizen

Share Button

CuracaoXL

Op CuracaoXL.com vind je Luxe vakantiehuizen en prachtige villa’s op Aruba, Bonaire en Curacao. Ook tref je hier een ruim aanbod aan van grote huizen, speciaal geschikt voor groepen of families. Door alleen bijzondere, unieke huizen te selecteren, kan CuracaoXL de hoogste kwaliteit garanderen. De vakantiehuizen van CuracaoXL worden alleen online aangeboden. Voor de consument betekent dit altijd een actueel aanbod tegen de scherpste prijzen.
www.curacaoxl.com

Share Button

Mooi Vakanties

Vakanties voor levensgenieters.

Mooivakanties organiseert Luxe rondreizen op maat naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.
De reisprogramma’s komen in nauw overleg met de klant tot stand. Door de jarenlange expertise en kennis van de aangeboden bestemmingen kan Mooivakanties zeer deskundig advies geven. Er wordt een route geheel naar wens samengesteld en ook de accommodaties worden afgestemd op de voorkeuren van de klant. Uitgangspunten zijn: een rustig opgebouwd programma, mooie en bijzondere hotels, lodges en resorts en tijd om zorgeloos te genieten omdat alles perfect geregeld is.

Mooivakanties.nl besteedt veel aandacht aan de keuze van de hotels. Geen massale hotels aan overvolle stranden of onpersoonlijke zakenhotels, maar kleinschalige en bijzondere lodges, riads, boutique hotels of eco-resorts die passen in de couleur locale van de reisbestemming. Per definitie zijn het 4- of 5 sterren hotels, waar het de reiziger aan comfort en luxe niet zal ontbreken.

Luxe rondreizen op maat.

Share Button

Eliza was here

“Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf…”

Eliza was here is aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten.

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was here

Share Button

hotels.com

Hotels.com biedt wereldwijd meer dan 100.000 accommodaties, varierend van kleine familiebedrijven tot grote, internationale ketens. Het geeft een laagste prijsgarantie voor prepaid hotels. Door haar grote, internationale omvang kunnen de laagste prijzen en kortingen tot wel 70% op standaard hoteltarieven worden geboden. Bekijk


Share Button

WTC

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets, last-minutes zonvakanties, rondreizen, verre reizen, wereldreizen, autohuur en hotels. Ook kan je met WTC voordelig rond de wereld

Share Button

Expedia

Bezoekers van Expedia.nl kunnen kiezen uit 70.000 hotels in meer dan 500 bestemmingen. Meer dan 20.000 van deze hotels zijn “Expedia Special Rate” waarmee speciale prijs en beschikbaarheids afspraken zijn gemaakt. Zoek een hotel

Share Button

Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Je kan er per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Vliegwinkel.nl biedt de mogelijkheid zelf reizen samen te stellen door losse reisonderdelen te combineren en online te reserveren.
Laagste Prijs Garantie : Kom je, na boeking, er dezelfde dag achter dat het ticket bij een andere online aanbieder toch goedkoper is? Dan betaalt vliegwinkel het prijsverschil terug!


Share Button