Meld je aan als gastauteur


Zona Bonita Magazine ~ Reizen en cultuur van Zuid Amerika is een online magazine dat reizigers en expats in Zuid Amerika de mogelijkheid biedt om verhalen en artikelen te publiceren. En zo hun ervaringen en kennis te delen. De bedoeling is om zo een vergaarbak van reisinformatie en reisverhalen te creëren. Zona Bonita is Spaans voor mooie zone of mooie plek.

Heb jij een passie voor reizen? Vind je het leuk om te schrijven en je reiservaringen of je kennis over een land en de cultuur van Zuid Amerika te delen? Is je antwoord ja, publiceer dan je verhalen/artikelen op ZONA BONITA MAGAZINE. Aanmelden als gast auteur kan eenvoudig en veilig met je Facebook of Twitter. Klik op een van de iconen en binnen enkele ogenblikken heb je een auteur account.

zilveren-inktpen_thumb-5

 

 Auteurs

Als je bent ingelogd, kun je direct beginnen met het schrijven van artikelen / verhalen.  Deze vind je, wanneer ze gepubliceerd zijn, ook terug op je eigen auteurspagina.  Je hebt een texteditor tot je beschikking waar je je verhalen / artikelen in schrijft. Voeg er een foto bij om je verhaal te illustreren. Je mag in je tekst een link plaatsen naar een website of sociale media pagina naar keuze, zolang het maar een connectie heeft met de inhoud van je tekst.

Onderaan je verhaal vind je links naar sociale media zodat je het kunt delen met je vrienden, volgers enz. Onder ieder artikel kunnen lezers een reactie plaatsen. Natuurlijk kan je zelf ook reageren op commentaar van lezers of op artikelen van andere auteurs.

Als je bent ingelogd, word je rechts bovenaan de pagina begroet met Hallo… Als je hier op klikt, heb je de mogelijkheid om je profiel aan te passen, en wat meer over jezelf te vertellen. De informatie verschijnt onder je artikel in het over deze auteur blokje.  De ideale gelegenheid dus om jezelf te profileren en bijvoorbeeld te linken naar je eigen website. Je kunt ook je gebruikersnaam veranderen. Handig als je liever publiceert onder een pseudoniem.